Blossombs: Kleur je wereld!

Bij Blossombs houden ze van kleur en al helemaal van kleur in de natuur! Kleurrijke bloemen zijn enorm belangrijk voor het voortbestaan van onze aarde en al het leven daarop. Maar hoe zorg je er nu voor dat echt iedereen wilde bloemzaden gaan zaaien voor meer voedsel voor de bijen? Daarvoor moet je iets hebben dat niet alleen aantrekkelijk, kleurrijk én betaalbaar is, maar ook in grote aantallen in eigen land duurzaam te produceren is.

Met de unieke en innovatieve productiemethode kan Blossombs zaadbommetjes machinaal en in grote volumes, in een korte tijd en heel voordelig aanbieden! Het doel van Blossombs is namelijk simpel: zoveel mogelijk kleur in de wereld te brengen, door zoveel mogelijk zaadbommetjes te verspreiden en zoveel mogelijk bloemen te zaaien voor de bijen en de vlinders! Blossombs zijn kleurrijke zaadbommetjes gemaakt in eigen land, gevuld met biologische, wilde bloemzaadjes en 100% natuurlijke ingrediënten.

Blossombs zaadbommetjes kopen in Alphen aan den Rijn

Kom gerust eens langs in onze outletwinkel voor producten van Blossombs met leuke prijzen. In de outlet in Alphen aan de Rijn kunt u allerlei soorten artikelen vinden voor leuke prijzen. Bekijk de openingstijden van de outlet en dan zien we u hopelijk snel!