Casa Vivante

Casa Vivante is een interieurmerk met mooie woonaccessoires voor uzelf of om als cadeau te geven. Zowel stijlen als romantisch, landelijk en stoer kunt u vinden in de collectie van Casa Vivante. In onze outletwinkel in Alphen aan den Rijn vindt u producten uit het assortiment met kortingen tot wel 50%!

Trends Casa Vivante

De collectie van Casa Vivante wordt twee keer  per jaar gewisseld. Zo blijft het vernieuwend en komen de laatste trends iedere keer aan bod. De producten zijn gemaakt met passie en dat is te zien. Woonaccessoires van Casa Vivante zijn een echte aanwinst voor uw interieur. De Nordic trend is niet meer weg te denken uit de woonkamers. De kleur die in deze trend centraal staat, is blauw. Deze kleur kan perfect gematcht worden met neutrale kleuren, zoals wit, zwart, maar ook met natuurlijke materialen, zoals hout. Daarnaast zien we ook veel kunstbloemen. Dat is natuurlijk heel handig wanneer u geen groene vingers heeft! Kunstbloemen staan bijvoorbeeld heel mooi in een grote vaas. In onze outletwinkel in Alphen aan den Rijn vindt u artikelen van Casa Vivante. Kom gerust eens een kijkje nemen! Wij hebben hoge kortingen en producten voor kleine prijzen in onze outlet.

Outlet Alphen a/d Rijn - Casa Vivante

Woonaccessoires van Casa Vivante

De collectie van Casa Vivante is zeer uitgebreid. U zou zelfs uw hele interieur kunnen inrichten met de accessoires van Casa Vivante. Wat kunt u zoal in de collectie van Casa Vivante vinden:

  • Kandelaars
  • Kaarsen
  • Waxinehouders
  • Windlichten en lantaarns
  • Glazen potten en vazen
  • Keramieke potten
  • Fotolijstjes
  • Spiegels

Dat is een ruim assortiment dus! Voor het meest actuele outlet aanbod, verwijzen we u graag naar onze outletwinkel in Alphen aan den Rijn. 

Casa Vivante kopen in Alphen aan den Rijn

Bent u benieuwd geworden naar de producten van Casa Vivante? U bent in onze outletwinkel van harte welkom! Wij hebben in de outlet kortingen vanaf 50%! Er zal vast wel iets voor u tussen zitten. Bekijk de openingstijden van onze outlet in Alphen aan den Rijn. Graag tot ziens!

Let op: bovenstaande afbeeldingen geven u een impressie van de collectie van Casa Vivante. De producten van Casa Vivante in onze outletwinkel worden regelmatig gewisseld. Het kan dus zo zijn dat producten snel zijn uitverkocht.