MiCa Decorations

In de collectie van MiCa Decorations vindt u woonaccessoires voor in uw huis en tuin. Zo kunt u zowel binnen als buiten omtoveren tot een eigen, heerlijke plek. In onze outletwinkel in Alphen aan den Rijn verkopen wij producten van MiCa Decorations met kortingen vanaf 50%! U kunt in onze outlet dus artikelen vinden voor leuke, kleine prijzen. U bent van harte welkom!

Woonaccessoires MiCa Decorations

Producten van MiCa Decorations kunnen vaak mooi met elkaar gecombineerd worden. Dat maakt dit merk zo leuk! Woonaccessoires is een breed begrip, maar wat kunt u zoal vinden van MiCa Decorations:

  • Vazen
  • Waxinelichthouders
  • Bloempotten
  • Servies
  • Kussens
  • Vloerkleden

Voor het actuele aanbod verwijzen we u graag naar onze outletwinkel. Daar hebben wij verschillende producten voor u gepresenteerd met kortingen vanaf 50%!

MiCa Decorations - Outlet Alphen aan den Rijn

MiCa Decorations kopen in Alphen aan den Rijn

Voor het actuele aanbod van de producten van MiCa Decorations in onze outlet, adviseren we u om langs te komen in Alphen aan den Rijn. De collectie in de outletwinkel wordt namelijk regelmatig verwisseld. U bent bij ons van harte welkom! Tevens kunt u dan ook een bezoekje brengen aan het naastgelegen tuincentrum De Bosrand. Bekijk de openingstijden van onze outlet en dan zien we u hopelijk snel!

Let op: bovenstaande afbeeldingen geven u een impressie van de collectie van MiCa Decorations. De producten van MiCa Decorations in onze outletwinkel worden regelmatig gewisseld. Het kan dus zo zijn dat producten snel zijn uitverkocht.