PTMD

Bent u op zoek naar PTMD accessoires? Dit merk bestaat als sinds 1992 en heeft een eigen karakter. Ieder jaar brengt PTMD een leuke en inspirerende collectie op de markt. In onze outletwinkel in Alphen aan den Rijn kunt u producten van PTMD vinden met kortingen vanaf 50%. Kom dus gerust eens langs voor PTMD producten voor kleine prijzen!

PTMD woonaccessoires

Het merk PTMD is ooit begonnen als klein bedrijfje. Destijds was de collectie vrij klein en bestond het alleen uit potten en manden. Inmiddels is het merk helemaal uitgebreid met een compleet assortiment van onder andere meubels, textiel, wanddecoratie en verlichting. Eigenlijk staat luxe centraal bij PTMD en moet het een toegankelijk merk zijn voor iedereen. De producten van PTMD worden met veel aandacht ontworpen en ontwikkeld. De PTMD collectie bestaat onder andere uit:

  • Textiel
  • Kunstbloemen
  • Glaswerk
  • Verlichting
  • Bloempotten
  • Decoratie
  • Wanddecoratie

PTMD Collection is inmiddels een bekend merk in Nederland. Maar waar staat PTMD eigenlijk voor? Zoals hierboven al staat uitgelegd bestond dit merk eerst uit potten en manden. Daar is ook de naam van ontstaan. PT staat voor potten en MD voor manden. De woonartikelen van PTMD zijn erg trendy, sfeervol en stoer. Eigenlijk is er voor ieder wat wils te vinden in de collectie van dit merk. In onze outlet in Alphen aan den Rijn is dan ook van alles te vinden voor hele leuke prijzen.

PTMD Collection - Outlet Alphen aan den Rijn

PTMD accessoires kopen in Alphen aan den Rijn

Kom gerust eens langs in onze outletwinkel voor producten van PTMD met leuke prijzen. In de outlet in Alphen aan de Rijn kunt u allerlei soorten artikelen vinden voor leuke prijzen. Bekijk de openingstijden van de outlet en dan zien we u hopelijk snel!

Let op: bovenstaande afbeeldingen geven u een impressie van de collectie van PTMD. De producten van PTMD in onze outletwinkel worden regelmatig gewisseld. Het kan dus zo zijn dat producten snel zijn uitverkocht.