Riverdale

Riverdale: hét toonaangevende merk op het gebied van alle woonaccessoires die u maar kunt bedenken! Het merk biedt u een mega trendy assortiment in veel verschillende stijlen. Op die manier is er voor ieder wat wils! Wist u dat er ieder jaar 500 nieuwe eigentijdse accessoires aan de basiscollectie worden toegevoegd om hun collectie up-to-date te houden? Juist omdat het merk zo populair is, geven wij u de kans om op onze outlet het merk te kunnen kopen. 

Riverdale kopen

- “With our passion for style and interior we would love to make your home fashionable” - 

De visie van het merk Riverdale laat precies zien waar het woonmerk voor staat. In de zomermaanden genieten we lekker lang in de tuin van een goed wijntje terwijl de zon langzaam onder gaat. Het verlengstuk van ons huis is een belangrijke plek geworden waar we met zonnig weer graag buiten eten en lekker natafelen. In de winter maken we ons huis gezellig met spiegels, kussens, kamerplanten en noem maar op. Maak ook uw huis & tuin compleet met de eigentijdse accessoires in frisse en luchtige kleuren van Riverdale. Door de veelzijdigheid aan stijlen van Riverdale, kunt u uw huis en tuin volledig naar eigen smaak inrichten. Get creative! 

Outlet Riverdale 

Riverdale is een van de bekendste merken in de woonbranche met een toonaangevend en onderscheidend karakter van veel andere merken. Interieur is steeds belangrijker geworden en het is de afgelopen paar jaren onderdeel geworden van een echte lifestyle. Het merk Riverdale wordt vertaalt door in een balans tussen een chique, basis design en musthaves voor ieder seizoen. Het woonaccessoire merk streeft er naar met een breed aanbod aan woonideeën, iedereen in Nederland een inspirerend gevoel te geven. Met kwaliteit in alles wat ze doen én in iedere collectie woondecoratie en meubelen.

Riverdale kopen | Outlet Alphen aan den Rijn

Woonaccessoires van Riverdale

Innovatie is ontzettend belangrijk voor het woonmerk en om die reden blijft Riverdale zich voortdurend uitbreiden én ontwikkelen. Hun roots liggen in de groothandelswereld met woonaccessoires voor uw hele huis. Met een lijn voor iedere kamer (badkamer, slaapkamer, woonkamer) bieden ze inspiratie en woondecoratie voor alle plekken in uw huis. Met hun collecties inspireren zij hoe u uw interieur eenvoudig, ieder jaar opnieuw een nieuwe & frisse uitstraling kunt geven. Een stijlvolle basis creëert u met meubels, zoals een chique bank en tafel of een prachtig tijdloze keuken. Het merk verkoopt onder andere:

  • Kussens
  • Fotolijstjes
  • Handdoeken
  • Glaswerk
  • Spiegels

De mooiste kussens in diverse kleuren, stoffen en prints van het seizoen en een aardewerk servies dat pronkt in de buffetkast bepalen écht de sfeer in huis. Door verschillende accessoires van het merk te combineren, kunt u alle kanten op. Bent u benieuwd geworden naar de producten van Riverdale? U bent in onze outletwinkel van harte welkom! Wij hebben in de outlet kortingen vanaf 50%! Er zal vast wel iets voor u tussen zitten. Naast de prachtige Riverdale producten, verkopen wij ook PTMD, Casa Vivante & Mica Decorations. Bekijk de openingstijden van onze outlet in Alphen aan den Rijn. 

Let op: bovenstaande afbeeldingen geven u een impressie van de collectie van Riverdale. De producten van Riverdale in onze outletwinkel worden regelmatig gewisseld. Het kan dus zo zijn dat producten snel zijn uitverkocht.