Rivièra Maison

Rivièra Maison is een zeer bekent merk als het gaat om woonaccessoires. Rivièra Maison is een mooi interieurmerk met verschillende soorten accessoires in diverse kleuren. Het merk is geschikt voor een breed publiek en de collectie wordt zo'n acht keer per jaar verwisseld. De producten van Rivièra Maison stralen echt sfeer uit! In onze outlet in Alphen aan den Rijn vindt u Rivièra Maison producten met kortingen vanaf 50%. Dat is dus zeker een keer de moeite waard om bij ons langs te komen.

Rivièra Maison outlet

In onze outlet in Alphen aan de Rijn vindt u mooie producten van Rivièra Maison. Een quote die dan ook veel terug te zien is bij Rivièra Maison is: 'Home is where you can be you'. De collecties stralen daadwerkelijk warmte uit. Daarom wilt iedereen toch wel iets van Rivièra Maison in huis hebben staan? Het merk blijft zich constant ontwikkelen en uitbreiden. Zo zijn er tegenwoordig ook al complete meubelsets van Rivièra Maison te koop. In de collecties vindt u onder andere het volgende:

  • Servies
  • Textiel
  • Woonaccessoires
  • Kaarsen
  • Kaarsenhouders

Het zijn de mooiste prints en stoffen die u bij ons kunt vinden. Wat er precies in de outletwinkel in Alphen aan den Rijn te vinden is, wisselt regelmatig. Het beste is als u contact met ons opneemt of bij ons langskomt in de outlet. Dan kunt u wellicht meteen een bezoekje brengen aan het naastgelegen tuincentrum De Bosrand. Zo kunt u er een leuk dagje uit van maken. U bent in ieder geval van harte welkom!

Rivièra Maison | Outlet Alphen aan den Rijn

Rivièra Maison kopen in Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar woonaccessoires van Rivièra Maison voor een leuke prijs? Kom dan snel langs in onze outlet in Alphen aan den Rijn. U kunt hier producten van Rivièra Maison vinden met kortingen tot wel 50%! Bekijk de openingstijden van de outletwinkel en dan zien we u hopelijk snel! 

Let op: bovenstaande afbeeldingen geven u een impressie van de collectie van Rivièra Maison. De producten van Rivièra Maison in onze outletwinkel worden regelmatig gewisseld. Het kan dus zo zijn dat producten snel zijn uitverkocht.